background-6.jpg

 
logo_blanc.png
 

als Muziek uw ziel roert…

 
fond-4.jpg

Biografie

 
 
IMG_9309.JPG

Emotie en contemplatie zijn pas echt intens als die door een muziek die u heeft gekozen ondersteund worden.

Ceremony Music stelt ter uwe beschikkingmuzikanten met een wijde en diverse muzikale repertoire  .  Allen hebben een lange en rijke ervaring ten dienste van godsdientige liturgie en familie gebeurtenissen.

Als u Ceremony Musiccontacteert wordt u een eerste afspraak aangeboden.  Een lid van ons teamhelpt u stap per stap de inhoud van de plechtigheid samen te stellen.  Het programma zorgt voor de nodige contemplatiegedurende uw ceremonie, maar weerspiegelt ook uw persoonlijkheid.

 
fond-3.jpg

Musici

 
 
Isabelle Everarts De Velp  De Belg  Isabelle Everarts de Velp, mezzsopraan,  leert zang met Françoise Hennaut.  Daarna start ze het Koninklink Conservatorium te Brussel en het Convatorium in Luik waar ze haar diplomas behaalt voor‘concert zang’, ‘operazang’ and ‘opera’.  In 1999 is ze de prijswinnares van de  ‘Union des Artistes’.  Ze zingt in het Munt Theater  in Brussel, en ook in Luik en in het buitenland:  in Madrid, Lissabon, Lille, Caen, Poitiers, Maastricht, New-York… Ze werkt onder de leiding van belangrijke dirigenten  zoals René Jacobs, Marcello Viotti, Patrick Davin, Pascal Rophé, Rainy Calderon, Peter Van Heygen, and Leonardo Garcia Alarcon… Regelmatig geeft ze recitals van melodien en lieds   Haar repertoire omvattevensOratorio en  heilie muziek en ze zingt ook meesterwerken van Bach, Vivaldi, Haendel, Mendelssohn, Mozart, en Rossini…

Isabelle Everarts De Velp

De Belg  Isabelle Everarts de Velp, mezzsopraan,  leert zang met Françoise Hennaut.  Daarna start ze het Koninklink Conservatorium te Brussel en het Convatorium in Luik waar ze haar diplomas behaalt voor‘concert zang’, ‘operazang’ and ‘opera’.  In 1999 is ze de prijswinnares van de  ‘Union des Artistes’.  Ze zingt in het Munt Theater  in Brussel, en ook in Luik en in het buitenland:  in Madrid, Lissabon, Lille, Caen, Poitiers, Maastricht, New-York…

Ze werkt onder de leiding van belangrijke dirigenten  zoals René Jacobs, Marcello Viotti, Patrick Davin, Pascal Rophé, Rainy Calderon, Peter Van Heygen, and Leonardo Garcia Alarcon…

Regelmatig geeft ze recitals van melodien en lieds   Haar repertoire omvattevensOratorio en  heilie muziek en ze zingt ook meesterwerken van Bach, Vivaldi, Haendel, Mendelssohn, Mozart, en Rossini…

Jérôme Giersé  Jerome Gierse begint muziekschool op achtjarige leeftijd.  Terwijl hij zijn piano schooling voortzet , interesseert hij zich ook in orgelspel.  Na het behalen van een diploma in Romaanse taal- en letterkunde, volgt hij de klas van Jean Ferrard op het Koninklijk Muziek Conservatorium te Brusselin september 2002. Tegen het einde van de eerste cyclus, gedurende welke hij een opleiding in improvisatie en kamer Muziek krijgt, wordt hij in de klas van Benoît Mernier toegelaten, op het  IMEP (Institut de Musique et de Pédagogie) in Namen . Hij behaalt zijn diploma in 2007 en zet zijn muzikale opleiding voort tot juni  2008 in de klas van Aude Heurtematte. Aangestelde houder van de orgels van Bornival en van die van de kerk Saint Marc in Ukkel (Brussel), geeft hij ook regelmatige concerten evengoed als solist als kamer muziek orkest muzikant.  In 2007 is hij bursale orgelspeler in het Kathedraal Sint Michiel en Gudule also ok in de kerk Finistère in Brussel.  Sinds 2008 speelt hij klavecimbel  met de groep Vendetta welke gespecialiseerd is in interpratie van barok werken uit Frankrijk en Italië.

Jérôme Giersé

Jerome Gierse begint muziekschool op achtjarige leeftijd.  Terwijl hij zijn piano schooling voortzet , interesseert hij zich ook in orgelspel.  Na het behalen van een diploma in Romaanse taal- en letterkunde, volgt hij de klas van Jean Ferrard op het Koninklijk Muziek Conservatorium te Brusselin september 2002.

Tegen het einde van de eerste cyclus, gedurende welke hij een opleiding in improvisatie en kamer Muziek krijgt, wordt hij in de klas van Benoît Mernier toegelaten, op het  IMEP (Institut de Musique et de Pédagogie) in Namen . Hij behaalt zijn diploma in 2007 en zet zijn muzikale opleiding voort tot juni  2008 in de klas van Aude Heurtematte.

Aangestelde houder van de orgels van Bornival en van die van de kerk Saint Marc in Ukkel (Brussel), geeft hij ook regelmatige concerten evengoed als solist als kamer muziek orkest muzikant.  In 2007 is hij bursale orgelspeler in het Kathedraal Sint Michiel en Gudule also ok in de kerk Finistère in Brussel.  Sinds 2008 speelt hij klavecimbel  met de groep Vendetta welke gespecialiseerd is in interpratie van barok werken uit Frankrijk en Italië.

Thierry Cammaert  Leraar in de Academiën van Elsene, Ukkel, Watermal-Bosvoorde et Nevele.    Hij geeft les in methodologie voor hobo op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en op het IMEP in Namen. Eerste prijswinnaar voor hobo en engelse hoorn in het  Koninklijk Conservatorium te Brussel (Paul Dombrecht), eerste prijs winnar voor kamermuziek. Lid van de groep ‘Qwartz’.  Hij registreert  CDs. , speelt in verschillende muziekgroepen en orkesten, (Vlaams Radio Orkest,  Orchestre de Chambre deWallonie, Musiques Nouvelles,  orchestre Philharmonique de  Liège, rock band Venus).  Hij maakt opnames voor Jofroi, G. Montagné, Miam Monster Miam, Line Adam, Photis Ionatos … Zijn eclectische natuur maakt hem door Europa en  door  Oost Europa reisen, maar ook naar  China, Zuid Korea, Afrika (Togo, Benin, Tanzanië, Kenya), Canada en de Verenigde Staten..

Thierry Cammaert

Leraar in de Academiën van Elsene, Ukkel, Watermal-Bosvoorde et Nevele.   

Hij geeft les in methodologie voor hobo op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en op het IMEP in Namen.

Eerste prijswinnaar voor hobo en engelse hoorn in het  Koninklijk Conservatorium te Brussel (Paul Dombrecht), eerste prijs winnar voor kamermuziek. Lid van de groep ‘Qwartz’. 

Hij registreert  CDs. , speelt in verschillende muziekgroepen en orkesten, (Vlaams Radio Orkest,  Orchestre de Chambre deWallonie, Musiques Nouvelles,  orchestre Philharmonique de  Liège, rock band Venus).  Hij maakt opnames voor Jofroi, G. Montagné, Miam Monster Miam, Line Adam, Photis Ionatos … Zijn eclectische natuur maakt hem door Europa en  door  Oost Europa reisen, maar ook naar  China, Zuid Korea, Afrika (Togo, Benin, Tanzanië, Kenya), Canada en de Verenigde Staten..

 
Corentin Dellicour  Hij haalt een eerste prijs voor cello en een licenciaat met onderscheiding bij het Koninklijk Conservatorium te Brussel, en is de eerste prijswinnaar van het nationale wedstrijd “Axion Classics’. In 2003 wordt Corentin geselecteerd om België in de ‘Jeunesses Musicales World Orchestra’ te vertegenwoordigen voor een tour  in Duitsland en Asië. Als muzikant van het kamer orkest ‘Les Muffatti’, loopt hij warm voor antieke muziek en specialiseert zichzelf in barok cello. Corentin herhaalt muzikale ervaringen en ontmoetingen: met jonge schrijvers en componisten maakt kennis met het franse lied  en neemt deel aan de creatie van toneelstukken met de  Theatropolitain, waarvoor hij componeert en ook  twee acteurs op de scene begeleidt.  Hij doet mee aan verschillende projekten als muzikant van een kamer orkest en bestudeertde wereld van hedendaagse Muziek met het Orkest Bianco Nero  en die van folk muziek met “Un Diable Dans La Boîte’. Kinderen worden niet vergeten, namelijk met de opvoering  van  ‘Banquise’, een muzikaal toneelstuk in het kader van Theatre Maât.

Corentin Dellicour

Hij haalt een eerste prijs voor cello en een licenciaat met onderscheiding bij het Koninklijk Conservatorium te Brussel, en is de eerste prijswinnaar van het nationale wedstrijd “Axion Classics’.

In 2003 wordt Corentin geselecteerd om België in de ‘Jeunesses Musicales World Orchestra’ te vertegenwoordigen voor een tour  in Duitsland en Asië.

Als muzikant van het kamer orkest ‘Les Muffatti’, loopt hij warm voor antieke muziek en specialiseert zichzelf in barok cello.

Corentin herhaalt muzikale ervaringen en ontmoetingen: met jonge schrijvers en componisten maakt kennis met het franse lied  en neemt deel aan de creatie van toneelstukken met de  Theatropolitain, waarvoor hij componeert en ook  twee acteurs op de scene begeleidt.  Hij doet mee aan verschillende projekten als muzikant van een kamer orkest en bestudeertde wereld van hedendaagse Muziek met het Orkest Bianco Nero  en die van folk muziek met “Un Diable Dans La Boîte’.

Kinderen worden niet vergeten, namelijk met de opvoering  van  ‘Banquise’, een muzikaal toneelstuk in het kader van Theatre Maât.

Caroline Eugène  Caroline is in een familie van amateur muzikanten geborenen begint haar viol schooling met 7 in de klas van Maria Cheitanova en later met Jacques Dupriez op de Muziek akademie van Sint Pieters Woluwe, waar ze  de medaille van de gemeente voor kamer muziek wint. In1999 krijgt ze de eerste prijs van het wedstrijd  ‘Jeugd en Muziek’ en speelt in het Paleis der Schone Kunsten voor  ‘Brussel  Proms’,en  later in Helsinki, Finland. In 2000 behaalt ze een eerste prijs met hoge onderscheidingop het Koninklijk Muziek Conservatorium  te Brussel en in 2004 behaalt ze haar hogere diploma met onderscheiding in de klas van Adam Korniszewski  . In oktober van hetzelfde jaar  behaalt ze de prijs ‘Colonel De Bisschop et Madame Matthyssens’. Een jaar later in juni behaalt ze een post-graduaat diploma met hoge onderscheiding in de klas van André Siwy.   Daarna volgt ze nog een bijscholing op het  Koninklijk Conservatorium  te Brussel en  behaalt haar Master met hoge onderscheiding in de vioolklas van Katalin Sebestyén in 2006. Tegenwoordig speelt ze in verschillende orkesten zoals  ‘L’Ensemble Orchestral de Bruxelles” en “Musici Brucellensis’. Sinds september 2011 geeft ze viool  op de Muziek akademie van Sint-Pieters Woluwe.

Caroline Eugène

Caroline is in een familie van amateur muzikanten geborenen begint haar viol schooling met 7 in de klas van Maria Cheitanova en later met Jacques Dupriez op de Muziek akademie van Sint Pieters Woluwe, waar ze  de medaille van de gemeente voor kamer muziek wint.

In1999 krijgt ze de eerste prijs van het wedstrijd  ‘Jeugd en Muziek’ en speelt in het Paleis der Schone Kunsten voor  ‘Brussel  Proms’,en  later in Helsinki, Finland.

In 2000 behaalt ze een eerste prijs met hoge onderscheidingop het Koninklijk Muziek Conservatorium  te Brussel en in 2004 behaalt ze haar hogere diploma met onderscheiding in de klas van Adam Korniszewski  . In oktober van hetzelfde jaar  behaalt ze de prijs ‘Colonel De Bisschop et Madame Matthyssens’.

Een jaar later in juni behaalt ze een post-graduaat diploma met hoge onderscheiding in de klas van André Siwy.   Daarna volgt ze nog een bijscholing op het  Koninklijk Conservatorium  te Brussel en  behaalt haar Master met hoge onderscheiding in de vioolklas van Katalin Sebestyén in 2006.

Tegenwoordig speelt ze in verschillende orkesten zoals  ‘L’Ensemble Orchestral de Bruxelles” en “Musici Brucellensis’.

Sinds september 2011 geeft ze viool  op de Muziek akademie van Sint-Pieters Woluwe.

marc.JPG

Marc De Vresse

Marc wordt  door de trompet virus op 9-jarige leeftijd besmet  en start zijn  muzikale scholing op de Muziek Academie in Jodoigne, in de klas van Vincent Fontaine.  Zijn ‘hartstocht’  voor zijn instrument stimuleert hem zijn opleiding voort te zetten en het schoolprogramma te volgen van de sektie Humanités Musicales op het Conservatorium te Namen, in de klas van Vincent Antoine.

Marc begint zij cursus op het Koninklijk Conservatorium te Brussel in 2000 in de klas van  Hervé Noël.  Hij wint de eerste prijs voor trompet samen met de eerste prijzen voor kamer Muziek and Muziek theorie.

Later behaalt hij een Master in de klas van Manu Mellaerts op het Koninklijk Conservatorium te Brussel  evenals de grootste onderwijs (AESS) op het  IMEP in de klas van Antoine Acquisito.

Hij is in alle muzikale stijlen geïnteresseerd en doet mee aan verschillende opnames..  Hij presteert met talrijke orkesten en muziekgroepen, in de meeste verschillende muziekstijlen  (L’Opéra de Wallonie, de groep“Musiques Nouvelles’, het orkest van het Koninklijk Munt Theater, het  Euro Symphonic Orchestra, het  Namur Big-Band, het UTZ, Mother Poscor, Tchala’s Band, Rue Des Pêcheries...neemt deel aan verschillende toneelstukken als muzikant  (Théâtre des Martyrs, Compagnie de Nulle Part)

Marc De Vreese geeft les op de Muziek academie van  Evere (Brussel) , Frameries en Thuin als ook op de brusselse school ‘Trumpetmania’, waarvan hij een van de co-stichters is.

 
pexels-photo-30222.jpg

Ceremony Music

Ceremony Music stelt ter uwe beschikking artiesten met een klassieke opleiding. Allen komen uit conservatoria uit België en het buitenland.  

Hun repertoire omvat alle tijdperken, maar ze bieden ook meer moderne stukken aan  evenals meerdere liturgische lieden..

fond-4.jpg

optie

 
 
 

Onze specificiteitis dat wij u een aangepaste service aanbieden.  Onze‘A la carte’ opties weerspiegelen onze prioriteit ; ons aan uw wensen en budget aan te passen.

U kan het aantal muzikanten kiezen.

 

 
 •  De basis formule bestaat uit een stem en een orgel

 • Additionele mogelijke instrumenten zijn: stem, viol, hobo, trompet, cello, dwarsfluit, blokfluit...… 

 • Strijk- of windkwartet

 •  Klein orkest

 • Stem groep

 
 
background-5.jpg

Contact

 
 
 
 

Isabelle Everarts de Velp


Tel : 0484 / 928 411
Mail : isabelle@ceremonymusic.be

 

 


uw verzoek

Naam *
Naam